How many locks are open?

How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

 

Funny Riddles

35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

Related Posts

Ashley Graham Explains Why She Stopped Breastfeeding Her 5-Month-Old Twins

Ashley Graham, renowned for her body positivity advocacy, openly discusses her motherhood journey. As a mom of three, including twins, she emphasizes every mother’s right to choose between breastfeeding and…

Read more

The Woman Who Identifies as a Dog: Embracing Her True Self

Meow, an American woman, has captured the attention of many with her unique lifestyle – one that involves fully identifying as a dog. Recently, she appeared on KIIS FM’s The…

Read more

This Scene Wasn’t Edited, Look Again at the Little House on the Prairie Blooper.

The 50th anniversary of “Little House on the Prairie” has sparked reflections on the beloved show’s enduring legacy and the contrasts between its heartwarming narratives and behind-the-scenes realities. Despite its…

Read more

How To Identify D & E Vintage Jewelry And Why It’s Worth So Much!

The magic of vintage costume jewelry transcends the decade, despite whichever fashion trends are happening at the moment. From Art Deco camphor glass to Bakelite, there’s just something about vintage jewelry that is…

Read more

My Wife Found Sweaters She Knitted for Our Grandkids at a Thrift Store – She Was So Heartbroken, I Had to Teach Them a Lesson

It was a tough decision, but I knew that grounding my grandkids for what they did to my wife wasn’t going to be enough to drive home the lesson. They…

Read more

The Boy Scouts Rebranding as Scouting America: An Inclusive Future

When we reflect on our youth, many of us have fond memories of our time in the scouts. Back then, there were separate Boy Scouts and Girl Scouts. However, times…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *