10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

2. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

© Wht-ever / Reddit

Answer: “Part of a cream separator.”

3. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

© ellanaKG / Reddit

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

 

 

4. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

© letsgetdanky / Reddit

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

5. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

© burntshake98 / Reddit

Answer: “Those are whelk egg cases!”

6. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

© rhinnaflor / Reddit

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

7. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

© tsm47821 / Reddit

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

8. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

© ilovescully96 / Reddit

Answer: Glass vase/flower holder.

9. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

© XxUFOxX11 / Reddit

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

10. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

© Tricky_e / Reddit

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

https://410f681f8db5faeb1182203836ceff94.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

11. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

© JudiasGoldberg / Reddit

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

12. “Husband’s truck exploded, this came out.”

© alorew / Reddit

Answer: “It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.”

13. “What is this big hole that is usually found on milk cartons?”

© Daniel_Min / Reddit

Answer: “This is actually a measure to keep the milk contained if it’s suddenly dropped, or frozen. Makes the cap pop out if so.”

14. “These lead blocks were found in a UK river. 125 g each. Can anyone positively identify them?”

© BillsFanChick / Reddit

Answer: “They are reminiscent of the Kuberakolam.”

15. “The hole gets smaller when I squeeze it. Found in the kitchen at my parents’ house. What do I use it for?”

© dhammapunk / Reddit

Answer: “It’s to strip corn on the cob.”

Related Posts

The Surprising Psychology Behind Mismatched Couples!

Contrast couples, where one partner significantly differs physically from the other, have long intrigued psychologists. At the core, these relationships challenge our inherent biases towards homogamy – the tendency to…

Read more

The Superstar Asks A Little Girl To Sing “You Raise Me Up”. Seconds Later, I Can’t Believe My Eyes

The iconic performer’s audacious leap of faith will go down in entertainment history books. All eyes were on the star in the limelight as the stage was prepared and the…

Read more

Tourists Thought They Were Approaching A Flock Of Grazing Sheep, Had No Idea How Wrong They Were

In the vastness of Wrangel Island, a part of the Arctic, over 200 bears appeared as if they were a group of grazing sheep. Both amazed tourists and brave researchers…

Read more

Prince William’s response to Prince Harry after Kate message was not ‘warm’ or ‘informal’ claims expert

Prince William sent a message to Prince Harry after learning about Kate Middleton’s cancer diagnosis, and it confirms our worst fears. Prince William and Prince Harry, who were once close,…

Read more

If you find a dryer sheet in your mailbox here’s what it means

Some of the best hacks in the world can be found on the internet- and if you have a bug problem, then this one could be for you! US postman…

Read more

How To Make Creamed Chipped Beef And Toast

Some of my most treasured childhood memories are eating meals at my Grandma’s kitchen table. I get so nostalgic these days for the recipes she used to make! If you,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X