How many locks are open?

How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

 

Funny Riddles

35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

Related Posts

Sofía Margarita Vergara Vergara is a Colombian and American actress and television personality.

Sofía Margarita Vergara Vergara is a Colombian and American actress and television personality. She is known for her role as Gloria Delgado-Pritchett in the ABC sitcom Modern Family and drug…

Read more

Group Of Men Gather In The Mountains To Sing ‘You Raise Me Up’ Will Give You Chills

College Singers Elevate Josh Groban’s Hit to New Heights with Acapella Mastery An expertly performed acapella song can bring new depth to any track – whether it’s the absence of…

Read more

Puzzles and Brain Teasers: A Fun Way to Sharpen Your Mind

There is no denying that smartphones have given us instant access to endless entertainment and educational resources. However, even with all the options available, taking a few minutes to solve…

Read more

Prove you are a genius and find the 2nd cat!

Put your observational skills to the test with this tricky optical illusion! Can you pinpoint the second cat in a mere 5 seconds? Optical illusions serve as mind-bending puzzles, adding…

Read more

Famed Actor Robert De Niro Frustrated with State of America, Decides to Leave

A Hollywood Legend’s Disappointment Robert De Niro, the renowned actor known for his candid views on politics and societal issues, has expressed his deep frustration with the current state of…

Read more

The Mushroom House: A Unique and Sustainable Underground Sanctuary

When you hear the name “The Mushroom House,” what do you imagine? Perhaps a charming little eatery or a whimsical children’s playhouse? Well, this hidden gem is much more than…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *